Eerste hulp bij zelf een uitvaart regelen


Nadat iemand is overleden wordt vaak direct de vraag gesteld, ‘welke uitvaartondernemer ga je bellen?’

Je kunt dan zelf kiezen welke ondernemer je graag wilt. Deze zal je helpen met alle te zetten stappen en te nemen beslissingen, en zorgt ervoor dat jullie samen tot een mooi afscheid kunnen komen. Dit is ook wat ik van Loteringen Uitvaart graag voor je doe. Ik help je daar waar je wilt en nodig is.

Maar wat nou als je eigenlijk geen ondernemer in de arm wilt nemen, dat je liever samen met je familie en/of vrienden alles zelf doet?

LEES MEER


Waar begin je dan? Wat moet er allemaal gebeuren? Welke bedrijven kun je inschakelen? Welke wettelijke eisen zijn er en op welke manier kun je daaraan voldoen?

Allemaal vragen die waarschijnlijk meteen bij je opkomen en je mogelijk ook afschrikken om het zelf te organiseren. Dan toch alles laten regelen door Loteringen Uitvaart?

Dat kan, ik doe het graag voor je.

Maar het hoeft niet. Loteringen Uitvaart biedt een hele prettige en transparante tussenoplossing.

Loteringen Uitvaart is er namelijk voor iedereen.

Voor 500,- krijg je volledige ondersteuning bij het zelf regelen van een uitvaart.
Voor elke vraag kun je telefonisch contact opnemen, je kunt gebruik maken van onze leveranciers en de benodigde administratieve afhandeling wordt voor je verzorgd*.

Kortom; jij houdt je bezig met wat echt belangrijk is; er zijn voor de familie, invulling geven aan een mooi afscheid en alles wat daarbij komt kijken, zonder dat je verzand in een onbekende wereld waarin je vooral druk bezig bent met uitzoekwerk.

En zijn er toch zaken die je gedurende het proces alsnog graag uitbesteedt? Geen probleem, dat is altijd mogelijk.
Op basis van een afgesproken tarief neem ik je die werkzaamheden uit handen!

Op deze manier kun je als leek een uitvaart regelen met op de achtergrond alle benodigde informatie en kennis!

Interesse gewekt? Neem gerust contact met me op 06-14529363. Ook in het voortraject kan ik je al bijstaan met advies en ondersteuning.

*  Wat valt er onder deze service?

 • onbeperkt advies via mail, telefoon of what’sApp. Afhankelijk van jouw voorkeur
 • wegwijs maken in alle te zetten stappen en je hierin adviseren en ondersteunen waar nodig
 • je wijzen op de belangrijke ijkpunten gedurende de week. Wanneer moet wat echt gedaan en klaar zijn
 • vastleggen van uitvaartplechtigheden
 • boeken van opbaarruimtes
 • telefonisch bemiddelen tussen jou en leveranciers/aanbieders. Denk aan; rouwcentra, crematoria, begraafplaatsbeheerder, bloemist, vervoersbedrijf, dragers, kistenleverancier, drukker, etc
 • afhandelen van alle digitale wettelijke formaliteiten

*  Wat valt hier niet onder?

 • fysieke aanwezigheid van Loteringen Uitvaart. Dit kan wel indien gewenst, hier worden dan meerkosten voor gerekend
 • uitwerking van inhoudelijke zaken
 • huur van eventuele benodigde materialen, denk aan; koelplaat, schaarwagen, opbaarplank
 • kosten van alle zaken die jullie inzetten om vorm te geven aan de uitvaart, denk aan; de kist, bloemen, huur locaties, consumpties, akte van overlijden, etc

Kisten, wades en manden

De prijzen van de kisten zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten. Dit is een greep uit de mogelijkheden die er zijn. Heb je elders een andere kist of mand gezien, dan kun je die vanzelfsprekend ook via ons bestellen.

Vervoer

Dit is een greep uit de mogelijkheden die er zijn. Heb je elders een andere manier van vervoer gezien, dan kun je die vanzelfsprekend ook via ons bestellen. Prijzen zijn op aanvraag.

Huurmaterialen

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten. Bezorgkosten, brengen en ophalen, bedraagt 100 euro binnen een straal van 30 km, daarbuiten geldt een toeslag van 0,50 euro per km. Zelf ophalen en/of terugbrengen mag ook. De prijzen gelden per 24 uur of een gedeelte daarvan.