Mijn vader kreeg op de laatste dag van zijn vakantie in Singapore een acute hartstilstand op 9 februari 2016. Het was zo onverwachts, mijn vader was niet ziek en wij waren als familie totaal niet bezig met de dood van mijn vader.

Na een hele zware periode van 3 weken in Singapore is mijn vader in coma overgevlogen en vervolgens in Nederland overleden op 28-2-2016. De hectiek en de afstand en vervolgens de begrafenis was een hele zware tijd!
Lot Rohde heeft ons heel goed opgevangen om alles te kunnen regelen voor de begrafenis. Alles heeft ze tot in detail met ons besproken en geregeld.

 

Lot kwam iedere dag langs om de uitvaart tot 1 geheel te maken! Daar nam ze alle tijd voor.
Ook onze verhalen over wie mijn vader was heeft ze allemaal heel liefdevol en begripvol aangehoord! Ze kreeg op deze manier een goed beeld van mijn vader. Dit was heel belangrijk zodat de begrafenis ook geheel paste bij mijn vader.
Wij vonden het heel knap dat ze ons verdriet ook wilde horen maar toch ook de regie kon houden over de uitvaart.

 

Onze vader en mijn moeders echtgenoot is echt heel waardig begraven! De rouwbus waarin mijn vader werd vervoerd was werkelijk een heel mooie manier om hem naar zijn laatste rustplaats te brengen.
De persoonlijke rouwkaart was mooi! Wij kregen via Lot ook het adres van Anneke Maas van de Styling compagnie uit Apeldoorn om prachtige bloemstukken te laten opmaken. Anneke Maas kwam bij ons aan huis en ook zij kreeg een indruk wat wij wilden hebben voor grafwerk. De uitvaart die mijn vader kreeg was werkelijk prachtig!

 

Wij vonden het erg prettig dat Lot de kosten transparant houdt en geen absurde bedragen nog ergens boven op zet. Allemaal heel netjes!! Je hebt al genoeg aan je hoofd in deze periode toch? Naderhand hebben wij heel veel complimenten gehad over mijn vaders afscheid van mensen. Dat alles zo persoonlijk, warm en liefdevol was geregeld en dat Lot alles heel goed had georganiseerd! Een uitvaart kan je nooit meer overdoen daarom is het zo belangrijk om hierbij goed bij stil te staan en de tijd voor te nemen.

 

Het was heel fijn om alles zo af te sluiten! Nogmaals heel erg bedankt Lot!!!

 

Familie Bosveld, maart 2016