Referenties

familie Tonny

Na het overlijden van onze mama wisten we al direct dat we Lot gingen benaderen om ons te begeleiden in het traject van het afscheid. Van een huisvriendin, die heel plotseling te maken had gehad met het overlijden van haar dierbare,

Lees verder

Familie Oostendorp

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op je af. Goede begeleiding is daarbij heel belangrijk. De website van Lot sprak ons gelijk aan en na het eerste contact met Lot voelde het meteen goed.

Lees verder

Familie Vloon

Wij kregen Lot aanbevolen en zijn daar erg tevreden over.
Ze reageert snel en gemakkelijk, doorziet familieverhoudingen,

Lees verder

Familie Reisner

Lieve Lot,
 
Toen wij te horen kregen dat mijn vader zou komen te overlijden zijn wij op voorhand op zoek gegaan naar een uitvaartbegeleider

Lees verder

Familie van Bree

 
Toen het bij me binnen kwam dat mijn vrouw echt ging overlijden, realiseerde ik me dat ik voor een uitvaart moest gaan zorgen en dus een uitvaartondernemer moest uitzoeken.

Lees verder

Familie Bisschops

Lieve Lot,

Op 8 januari 2018 overleed onze moeder, schoonmoeder en oma. Haar overlijden was verwacht en het feit dat ze overleden is, is goed. Maar het is en blijft een familielid die je dierbaar is.

Lees verder

Familie Vlogman

Lieve Lot,
Wat heb je ons fijn begeleidt in de week na het overlijden van mijn partner en onze vader.

Lees verder

Familie Abma

Wij voelden ons heel erg gesteund en goed begrepen door jou, Lot, toen onze vader van 92 onverwacht overleed. We voelden ons al snel op ons gemak bij jou.

Lees verder

Familie van Puck

 

Puck … een meisje met kinderkanker en vier jaar oud.

Toen wij hoorden dat Puck uitbehandeld was, zijn wij alvast opzoek gegaan naar een uitvaartbegeleid(st)er. Een bewaard krantenartikel over Loteringen Uitvaart kwam weer voor de dag en een vrijblijvende afspraak met Lot werd ingepland.

Lees verder

Familie Muller

Hoewel het overlijden van onze moeder niet onverwachts was, waren we door alle emoties toch enorm uit het veld geslagen. Jij bracht rust, orde en nam ons zoveel werk uit handen.

Lees verder

Familie Hoogendoorn

Veeeeel te vroeg en heel plots overleed de liefde van mijn leven aan een hartstilstand en liet mij en onze 2 dochters zomaar achter. Wat nu?

Lees verder

Familie Dashorst

Zaterdagavond 17 september 2016 overleed plotseling mijn man en onze vader Gerard Dashorst.
’s Nachts nog contact gezocht met Lot en vanaf dat moment was ze onze grote steun en konden we elk moment op haar rekenen.

Lees verder

Familie Lancée

Op dinsdag 8 november 2016 is mijn vader overleden.
Al met al best plotseling.

Lot had net die dag een afspraak met mijn vader om alles te bespreken, maar helaas, of wellicht gelukkig als je van geluk mag spreken in deze omstandigheden, was Lot aanwezig net op het moment dat hij overleed.

Lees verder

Familie Tijkken

Lot wat heb je het goed gedaan! De uitvaart van mijn vader is precies gegaan zoals hij dat graag wilde.
Je was voor ons een grote steun, hielp ons bij alle wensen en dat vonden wij heel erg fijn.

Lees verder

Familie van den Berg

Het gevoel van inleving en vertrouwen dat we bij de eerste kennismaking met Lot mochten ervaren, gaf Els en ons de overtuiging dat haar afscheid bij Lot in goede handen was.

Lees verder

Familie Cornelisse

En dan komt het tijdstip dat je een uitvaart moet regelen. Na een blik in de krant op Lot haar foto en een bezoekje aan haar website, wist ik ‘dit voelt goed’ en heb contact opgenomen.

Lees verder

Familie Brekelmans – Resink

Op 18.8.2016 overleed mijn echtgenote aan een slopende ziekte. Mijn echtgenote had Loteringen Uitvaart gekozen, heel bewust. Lot bleek een lot uit de loterij.

Lees verder

Familie Strating

In de nacht van 20 mei 2016 is onze moeder overleden. Eén telefoontje naar Lot en om 07.30/08.00 uur zaten we aan tafel om de uitvaart te regelen.

Lees verder

Familie Bouwman

Namens mijn familie, wil ik graag een stukje van dank schrijven voor de werkzaamheden van Loteringen Uitvaart. In maart 2016 kregen wij te horen dat mijn vader ernstig ziek was en

Lees verder

familie Verweij

Dat jij voor ons een lot in de loterij bent geweest in een moeilijke en verdrietige periode in ons leven klinkt makkelijk, maar het is wel 100% de waarheid. Mijn vader was zeer plotseling toch altijd onverwacht – snel achteruitgegaan.

Lees verder

Familie Bosveld

Mijn vader kreeg op de laatste dag van zijn vakantie in Singapore een acute hartstilstand op 9 februari 2016. Het was zo onverwachts, mijn vader was niet ziek en wij waren als familie totaal niet bezig met de dood van mijn vader.

Lees verder

Familie Bleumink

Begin oktober 2015 werd mijn moeder ziek. Lot is vlak nadat duidelijk werd dat mijn moeder niet meer beter zou worden kennis komen maken en met z’n drieën hebben we alle wensen doorgenomen.

Lees verder

Familie Wagenvoort

Begin februari 2016 overleed vrij plotseling onze (schoon-)vader. Lot heeft ons geholpen om op een heel persoonlijke en eigen, ongedwongen manier afscheid te kunnen nemen.

Lees verder

Familie Mulderij

Via deze weg wil ik met jullie onze goede ervaringen delen. Na het overlijden van mijn moeder kregen wij begeleiding van Lot Rohde van Loteringen Uitvaart voor het regelen van de uitvaart.

Lees verder

Familie Dusch

De werkvisie waarbij een persoonlijke benadering en flexibiliteit centraal staan wordt in de praktijk volledig waar gemaakt. Het contact verliep plezierig en de werkwijze was zorgvuldig en accuraat.

Lees verder

Wouter en Gitty

Op 5 januari 2016 is mijn vrouw cq moeder overleden. Lot Rohde is onze uitvaartverzorgster geweest. Wij hadden bewust voor een (jonge) vrouw gekozen.

Lees verder

Familie Nagy

14 september 2015, is verdrietig genoeg mijn lieve schoonmoeder overleden na een kort ziekbed op veel te jonge leeftijd.

Lees verder