Puck … een meisje met kinderkanker en vier jaar oud.

Toen wij hoorden dat Puck uitbehandeld was, zijn wij alvast opzoek gegaan naar een uitvaartbegeleid(st)er. Een bewaard krantenartikel over Loteringen Uitvaart kwam weer voor de dag en een vrijblijvende afspraak met Lot werd ingepland.


 
Van beide kanten was er direct een klik en het volste vertrouwen dat dit goed zou komen. Dat wij vooraf kennis konden maken en e.e.a. vastgelegd hadden, gaf ons een stukje rust. We spraken af dat we weer met Lot contact zouden opnemen zodra Puck de terminale fase in zou gaan.

 

Puck is ’s morgens overleden en ’s middags hebben we haar samen met Lot een prachtig plekje in ons huis gegeven. Wat was dat fijn om Puck thuis te hebben, Lot ging elke dag even bij haar kijken. Dat deed ze heel professioneel maar ook met veel respect en warmte naar Puck en ons toe.

 

Iemand die meedenkt, je de ruimte geeft en begrijpt wat je wilt is zo belangrijk … je kunt het maar één keer doen. Ondanks het grote verdriet wat overblijft, kunnen wij heel goed terugkijken op een mooi, persoonlijk en hartverwarmend afscheid.

 

Lot, nogmaals dank voor alles.

 

Lieve groet van de ouders van Puck.

 

januari 2017