Begin februari 2016 overleed vrij plotseling onze (schoon-)vader. Lot heeft ons geholpen om op een heel persoonlijke en eigen, ongedwongen manier afscheid te kunnen nemen.


Lot heeft geluisterd én de mogelijkheden aangedragen om een afscheid te realiseren wat goed voelde voor ons én wat passend was bij het boerenleven wat onze (schoon-) vader heeft geleefd (oa een rouwhuisje in de tuin van de boerderij, waar hij opgebaard lag en een condoleance op de voergang van de ligboxenstal, tussen de koeien. Het was zéér bijzonder!).

 

Onze kinderen (van 13, 12 en 7 jaar) werden door Lot betrokken daar waar ze wilden en op een manier die ze erg prettig vonden. Zo konden ze het verlies van hun opa op hun eigen bijzondere manier een plekje geven.

 

Lot is een warme vrouw, met humor en veel empathisch vermogen, die in staat is een uitvaart op haar eigen bijzondere, prettige en professionele wijze te begeleiden. We kijken er, ondanks dat het een verdrietige tijd was, met een zeer goed gevoel op terug! Dank Lot dat je er was!

 

Familie Wagenvoort, februari 2016