Namens mijn familie, wil ik graag een stukje van dank schrijven voor de werkzaamheden van Loteringen Uitvaart. In maart 2016 kregen wij te horen dat mijn vader ernstig ziek was en

ook niet meer beter zou worden. 

 

Vanaf dat moment heeft mijn vader alles zelf willen regelen voor zijn uitvaart, hij wilde graag de regie in eigen handen houden en alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zo ook de keuze voor iemand die de uitvaart zou regelen. De keuze viel op Lot. Ze is langs geweest voor een kennismakingsgesprek met mijn vader en het klikte, mijn vaders keuze was dus snel gemaakt.

 

Op 18 april 2016 is mijn vader overleden.

 

Toen kwam Lot bij ons als familie, in beeld. Elke dag was ze bij ons, ieder van ons kreeg de aandacht die nodig was. Ze zorgde voor alles. Lot is een lief mens, hartelijk, geduldig, maar zeker ook duidelijk en behulpzaam in de keuzes die er gemaakt moesten worden. Alles verliep perfect, tot in puntjes geregeld. Lot was onze steun en toeverlaat in de verdrietige en hectische dagen rondom de uitvaart van papa!

 

Tot op de dag van vandaag kijken wij als familie met een zeer goed gevoel terug op Lot. Het was een perfecte samenwerking, samen met haar hebben wij papa’s laatste dag kunnen invullen zoals hij het gewild zou hebben!

 

Wij bedanken Lot voor al haar goede zorgen & steun en zouden haar diensten bij iedereen aanbevelen. Dankjewel Lot!

 

Familie Bouwman, Tiel, 30 mei 2016