Na het overlijden van onze mama wisten we al direct dat we Lot gingen benaderen om ons te begeleiden in het traject van het afscheid. Van een huisvriendin, die heel plotseling te maken had gehad met het overlijden van haar dierbare,
 
wisten we dat Lot op een uitermate professionele en betrokken wijze met alleen maar ruimte voor persoonlijke wensen te werk ging zonder ook maar ergens zelf op een voorgrond te treden. Met een luisterend oor en ook aandacht voor ons persoonlijke welzijn in een emotionele en moeilijke week van beslissingen nemen. Met ook een fingerspitzengefühl en oog voor detail en familieverhoudingen. Ze voelde al direct vertrouwd. Ook haar persoonlijke dagelijkse verzorging van onze mama in de dagen voor het afscheid vonden wij heel erg fijn, geen vreemde mensen over de vloer.
 
Geen standaard protocollen, geen ‘nee, dat kan niet’, geen zwarte pakken en strakke richtlijnen. Maar wel op een integere, liefdevolle en cordate manier meedenken in mogelijkheden, adviseren en ondersteunen om juist dat moment van afscheid zo bijzonder te maken.
Maatmerk met een grote M.
 
Wat zijn we blij dat we Lot hebben ingeschakeld, dat is echt de beste keus geweest. Zij is een echt mensen-mens.
Dankzij haar kijken we terug op een prachtig persoonlijk en liefdevol afscheid zoals onze mama dat graag gewild zou hebben. We gunnen iedereen de uitvaartbegeleiding van Lot.