Als er dan toch iemand dood is gegaan die je eigenlijk niet kunt of wilt missen, dan ben je bij Lot in de beste handen.

 
Ooit zat Lot bij mij op cursus. De cursus intuïtieve ontwikkeling. Als uitvaart ondernemer kwam er daardoor een vertrouwd gezicht binnenwandelen.
 
Een vertrouwd gezicht is op het meest kwetsbare moment in mijn leven echter nog geen garantie op succes.
 
Na wat voorzichtig aftasten over en weer heeft Lot ons geholpen onze kwetsbaarheid in de ons zo vertrouwde onvoorwaardelijke liefde om te buigen. Onvoorwaardelijke liefde voor mijn lief Joop, waar we afscheid van namen. Onvoorwaardelijke liefde voor de kinderen en schoonzoon en ook voor mijzelf. Onvoorwaardelijke liefde voor familie en vrienden. Wat paste allen? Allen eer aan doen in liefde, leven en uitvaart, dat was onze wens. Dat laatste is meer dan gelukt.
 
Lot luistert met haar hart en handelt door haar pragmatische slimheid in te zetten. Lot denkt in mogelijkheden en blijft je liefdevol nabij als de wanhoop toeslaat onverwacht. Lot is een stille wachter bij emoties en neemt de leiding waar dat gewenst is. Lot deinst nergens terug voor onbekende paden en excelleert onder stress rustig ,beleefd en diplomatiek. Lot levert geen confectie maar maatwerk!
 
Als er dan toch iemand dood is gegaan ben je bij Lot in de beste handen.
 
Caroline van den Sigtenhorst – van den Broek.