Lieve Lot,
 
Toen wij te horen kregen dat mijn vader zou komen te overlijden zijn wij op voorhand op zoek gegaan naar een uitvaartbegeleider

en kwamen wij op jouw website terecht die ons direct opviel door het persoonlijke verhaal en het mooie filmpje.
Het filmpje gaf ons direct het gevoel van dit is een open en warm persoon en na de eerste ontmoeting met jou werd dit ook direct bevestigd.
 
Jij hebt ons vanaf dag één al het werk uit handen genomen en ons voorzien van allerlei goede adviezen.
Dagelijks hadden wij contact en hoorde jij onze wensen aan en dacht je mee met hoe we mijn vader de mooiste uitvaart konden geven.
 
Wij hebben nooit gezien dat je aantekeningen maakte over wie en hoe mijn vader was, maar uit jouw verhaal tijdens de uitvaart leek het of jij hem kende, alles klopte wat jij over hem vertelde.
De dag van de uitvaart was dan ook zoals wij het voor ogen hadden en eigenlijk nog mooier.
 
Wij hebben vele reacties ontvangen over de mooie mand waarin mijn vader lag en de door jou zo mooi gemaakte video’s tijdens de dienst.
De video was ook een idee van jou en wat was dat mooi, de muziek van mijn vader in combinatie met de mooie achtergrond van de zee en de persoonlijke foto’s en teksten van de op dat moment gespeelde muziek.
Vooral de video waarop onze dochter Britt te zien en te horen is, heeft op vele mensen en vooral bij ons een grote indruk gemaakt.
 
Kortom; wij zijn ontzettend blij dat wij, ondanks de treurige tijd, jou hebben ontmoet als een uitvaartbegeleider met een groot en warm hart en heel veel passie voor haar werk.
 
Nogmaals Lot bedankt voor alles !!
 
Familie Reisner