September 2015 ben ik gestart met Loteringen Uitvaart.
En niet zonder succes! Met passie, liefde, oog voor de mens en organisatorisch inzicht, heb ik al samen met vele nabestaanden een mooi en passend afscheid vorm gegeven.
Maar ik wil nog meer kunnen betekenen en heb mezelf, en Loteringen, doorontwikkeld tot Register Executeur.

 

In de week van de uitvaart zijn mensen vanzelfsprekend druk met het regelen van de uitvaart, maar vaak komen ook al de eerste vraagstukken rondom het nalatenschap, of te wel, de erfenis, op tafel. Wat moeten we met de spullen doen, wie heeft waar recht op, welke handelingen mogen we wel, of juist niet, verrichten met m.b.t. risico’s bij een nalatenschap met schulden, etc.

 

‘In de praktijk krijg ik van nabestaanden regelmatig vragen over dit onderwerp of zie ik dingen gebeuren waarvan ik me realiseer dat ze de consequenties ervan niet overzien. Om de nabestaanden nog beter te kunnen begeleiden en te adviseren, heb ik daarom de opleiding gevolgd tot Register Executeur.’

 

Basis advies rondom dit onderwerp, maakt vanaf nu standaard onderdeel uit van de dienstverlening van Loteringen Uitvaart.

 

‘Maar nabestaanden kunnen me natuurlijk ook inhuren voor een deel of de gehele afwikkeling van de nalatenschap. Vandaar dat ik een tweede bedrijf heb opgericht: Loteringen Register Executeur, gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschap.’

 

Voor meer informatie over Loteringen Uitvaart of Loteringen Register Executeur kunt u terecht op www.loteringenuitvaart.nl.

 

Nog een laatste tip: ‘Regel je nalatenschap op tijd. Je zult versteld staan hoe vaak iets dat vóór overlijden heel ongecompliceerd lijkt, ná overlijden voor verstoringen in de familieverhoudingen zorgt. En dit is echt niet nodig!
Graag ga ik hier met je over in gesprek.’
lot@loteringenuitvaart.nl